Zilia e këtyre shenjave zodiakale e ka gjumin të lehtë. Jini shumë të kujdesshëm nëse përmendni ose festoni arritjet dhe sukseset tuaja kur jeni afër tyre.

Demi-Demat janë shumë të fokusuar tek objektivat e tyre dhe kanë luftuar për t’i marrë ato që kanë. Sidoqoftë, ata nuk dinë si të sillen me faktin që njerëz të tjerë mund të arrijnë të njëjtat gjëra më thjesht. Kjo i bën të ndihen thellësisht të ofenduar dhe ndez anën e tyre ziliqare dhe negative të personalitetit të një Demi, e cila ndonjëherë mund të sabotojë edhe njerëzit që e rrethojnë.

Gaforrja-Gaforret kanë një pjesë shumë të pasigurt dhe pesimiste të personalitetit të tyre, kështu që mund të ndihen ziliqare edhe ndaj njerëzve më të afërt kur shohin sukseset e tyre, pasi e ndiejnë veten të lënë pas. Ato gjithashtu mund të jenë të hidhura dhe të shfaqin zemërim, gjë që ua shton zilinë në disa raste.

Akrepi-Akrepët janë të njohur për personalitetin e tyre ziliqar. As miqtë e tyre nuk i shpëtojnë kësaj ndjenje negative, e cila shpesh shprehet në mënyra jo të shëndetshme. Atyre nuk u pëlqen të humbasin ose të shohin se të tjerët kanë një vend që mendojnë se është i tyre dhe në këto momente mund ta tregojnë qartë zilinë e tyre, pavarësisht sa u ndikon në marrëdhënie.

Bricjapi-Bricjapët nuk janë njerëzit më ziliqarë në botë. Sidoqoftë, disa situata në veçanti mund të nxisin këtë anë të personalitetit të tyre, për shembull, kur ata mendojnë se të tjerët po i arrijnë gjërat më shpejt se ta, edhe pse përpiqen shumë.

Në këtë rast, Bricjapët mund të zemërohen shumë dhe të shfaqin gjithë zilinë e mbajtur për brenda.

Peshqit-Peshqit shpesh vënë në dyshim potencialin e tyre dhe arrijnë të besojnë se të tjerët mund të kenë sukses shumë më thjesht se ata, duke nxitur një ndjenjë jo të shëndetshme zilie. Shpesh kjo ndjenjë nuk ka kuptim dhe i lidh me një realitet inferior në të cilin jetojnë.