Kryeministri Edi Rama është i ftuar mbrëmjen e sotme në emisionin Open në Top Channel. Në lidhje me situatën në veri të Kosovës, ai ka ripërsëritur se Kosova ka të drejtë.

“Panorama është e qartë, Kosova ka të drejtë. Të gjithë po kërkojnë që situata të ç’tensionohet nga prania e forcave ushtarake dhe që palët të ulen në dialog. Në momentin e skadimit të një afati të vendosjes ose rivendosjes së kësaj marrëveshjeve”, tha Rama.