Petrit Vasili është bërë i gjallë pas heshtjes së kohëve të fundit. Ai iu bën thirrje shqiptarëve të ngrihen të gjithë në këmbë kundër Edi Ramës.

Postimi i Vasilit: Te gjithë ne këmbë kundër grabitjes monstruoze rilindase te pronës dhe jetës se shqiptareve! Nga rrugët e florinjta me mbi 20 milion euro km e deri tek rritja e çmimit te bukës tregojnë se grabitja dhe përvetësimi rilindas nuk kursen asgjë. Kur nuk kurseu as çmimin e bukës mendoni te tjerat.

Mijëra familje po përballen me Covid-in dhe shpenzojnë e futen ne borxhe për të përballuar sëmundjen ndërsa rilindja, qe e ka për detyre jo vetëm nuk i ndihmon, por përkundrazi vazhdon koncesionet për oligarkët, qe gllabërojnë miliona euro duke i lënë shqiptaret ne dite te hallit. Pronat publike po grabiten vazhdimisht dhe hipotekat janë kthyer ne vatra grabitjeje te pronave te qytetareve aq sa ne Vlore ku deputet ka qene për plot tete vjet Edi Rama janë ndryshuar një ushtri me drejtore. Tenderat, qe grabisin dhjetëra milion euro bëhen ne mes te Tiranes ku 7 prej tyre ne Unazën e Tiranes rrëmbejnë 130 milion euro dhe mënyra skandaloze se si ato bëhen, ku çmimi ka vlere vetëm 50% te pikëve dhe diplomat e teknikeve ndajnë thelën e fitimit te tenderit, është prove kaq e qarte sa vetëm sytë e plasur te Prokurorisë Shqiptare nuk e shohin.

Çdo minute rilindja përvetëson dhe grabit pronën publike. Ndaj te gjithë ne këmbë për te shpëtuar vendin nga gremina. Çdo minute e rilindjes ne pushtet do te thotë shkretim i pronës dhe interesit publik si dhe shkretim i vendit nga shqiptaret e dëshpëruar, qe largohen prej tij! Ky denoncim, demaskim dhe proteste ne çdo çast, kudo, ne çdo shesh, rruge, familje, bar a treg i hapur është një Mision Shpëtimi Kombëtar. Ky Mision është detyra, qe na kane ngarkuar qindra mijëra votues shqiptare! Ne do ta bëjmë pa u tërhequr kurrë pas dhe deri ne fund!! #luftederinefundgrabitjesrilindase‘Të gjithë kundër grabitjes rilindase të pronës dhe jetë së shqiptarëve’

Kur nuk kurseu as çmimin e bukës mendoni te tjerat. Mijëra familje po përballen me Covid-in dhe shpenzojnë e futen ne borxhe për të përballuar sëmundjen ndërsa rilindja, qe e ka për detyre jo vetëm nuk i ndihmon, por përkundrazi vazhdon koncesionet për oligarkët, qe gllabërojnë miliona euro duke i lënë shqiptaret ne dite te hallit. Pronat publike po grabiten vazhdimisht dhe hipotekat janë kthyer ne vatra grabitjeje te pronave te qytetareve aq sa ne Vlore ku deputet ka qene për plot tete vjet Edi Rama janë ndryshuar një ushtri me drejtore. Tenderat, qe grabisin dhjetëra milion euro bëhen ne mes te Tiranes ku 7 prej tyre ne Unazën e Tiranes rrëmbejnë 130 milion euro dhe mënyra skandaloze se si ato bëhen, ku çmimi ka vlere vetëm 50% te pikëve dhe diplomat e teknikeve ndajnë thelën e fitimit te tenderit, është prove kaq e qarte sa vetëm sytë e plasur te Prokurorisë Shqiptare nuk e shohin.

Çdo minute rilindja përvetëson dhe grabit pronën publike. Ndaj te gjithë ne këmbë për te shpëtuar vendin nga gremina. Çdo minute e rilindjes ne pushtet do te thotë shkretim i pronës dhe interesit publik si dhe shkretim i vendit nga shqiptaret e dëshpëruar, qe largohen prej tij! Ky denoncim, demaskim dhe proteste ne çdo çast, kudo, ne çdo shesh, rruge, familje, bar a treg i hapur është një Mision Shpëtimi Kombëtar. Ky Mision është detyra, qe na kane ngarkuar qindra mijëra votues shqiptare! Ne do ta bëjmë pa u tërhequr kurrë pas dhe deri ne fund!!