Kryeministri Edi Rama mëngjesin e kësaj të hëne e ka nisur me një urim për të gjithë nxënësit e arsimit parauniversitar që fillojnë shkollën.

Rama përmes një postimi në rrjetin social Facebook shkruan se uron çdo nxënës për një vit sa më të mbarë dhe të suksesshëm shkollor për një të ardhme më të mirë.