Granit Cana është një ndër emrat më të komentuar në “Big Brother Vip”. Marrëdhënia e tij me Fifin e ka vendosur Granitin në qendër të vëmendjes.

Mirëpo, me sa duket sot në mbrëmje do të ketë të papritura në këtë program, shkruan. Shtëpisë do t’i bashkohen tre banore të reja dhe një prej tyre si duket do të jetë një nga ish të dashurat e Granitit.

“Të martën do hyjnë tre banore të reja dhe përflitet që njëra prej tyre ka një histori me Granitin”, tha Vrapi në “Shqipëria live”