Kryeministri i Kosovës, Albin Kurti ka marrë mesazhe kërcënuese që kanë vënë në lëvizje Njësitë Speciale.

Në shtëpinë e Kurtit janë vënë re forca të shtuara të efektivëve, siç duket nga foto që ka publikuar media Kallxo.com ndërsa nuk dihet nëse janë identifikuar autorët e kërcënimit dhe nëse po merren masa për ndalimin e tij/ tyre.