Në Big Brother VIP kanë filluar bisedat e gjata mes konkurrentëve dhe në këto biseda si gjithmonë ka të pathëna.

Monika Lubonja po i tregonte disa konkurrentëve të tjerë rreth prapaskenave të puthjeve.

Operatori Mihal Rama na thotë, bëni një puthje, se ne kishim vetëm përqafim. Okej pranuam po nuk e dinim çfarë do ndodhte. Bëhej shumë e madhe kjo gjë, sa mblidhej gjithë ekipi i Kinostudios aty të shikonte sikur çdo ndodhte.
Bëmë nja 3-4 dubla. Atëherë ka qenë paragjykim i tëmerrshëm, tani kur më thonë puthe atë më duket shumë qesharake. Unë tani e quaj mediokritet të flasësh për dy njerëz që puthen.

Paloma, ndërkohë replikon

Hyn te gjendja shpirtërore. Të gjithë kanë dëshirë ta dinë gjendjen shpirtërore të Monikës, apo të Elhaidit për shembull. Gjithë bota i ka këto, hyjnë te lajmet rozë.

Monika gjithashtu tregon se realizimet më të mira pas viteve 90′ i duken : Vd ekja e Kalit, Dasma e Sakos Vitet 2000.