Mikela dhe Bruno kanë shprehur pëlqim për njëri-tjetrin në “Për’puthen” por së fundi janë përfshirë në debate të forta. Këtë të martë, Bruno e akuzoi Mikelën se kërkon të marrë vëmendje nga ai dhe kjo gjë e acaroi më tepër Mikelën. Mikela: Këtë vëmendje nuk na e jepni as ju ne, as ne ju, jemi të gjithë protagonistë në këtë program. Nuk erdhe ti të më japësh vëmendje mua djalë i dashur. Të jetë hera e parë dhe e fundit që më drejtohet njeri vëmendje, vëmendje, vëmendje.

Bruno: Pse bërtet moj?! Mikela: Po sepse e the tre herë deri tani. Gjej një argument tjetër dhe m’u kthe. Jo të më thuash për vëmendje. Se nuk je askush këtu më tepër se të tjetër të më japësh vëmendje mua. Bruno: A fole për mua? Do të thotë që do vëmendje nga unë. Mikela: Nuk dua të debatoj fare me ty…