Në këtë ditë mjaft të ngarkuar në Tiranë, mes 2 palëve në Partinë Demokratike, Edi Rama ka zgjedhur të ‘arratiset’. Ai ka shkuar në qytetin e Vlorës, nga ku ka bërë edhe një postim ‘soft’ në këtë fundjavë.

“Krep me çokollatë të zezë në Bulevardin e Vlorës, kur s’ke ngrënë mëngjes dhe s’do të hash drekë”, shkruan Rama, teksa publikon foton.