Ish-Kryeministri Sali Berisha është pritur me entuziazëm nga demokratët e Hasit, ku i pranishëm ishte dhe kryetari i kësaj dege.

Berisha ka ftuar demokratët që t’i bashkohen Kuvendit Kombëtar të 11 Dhjetorit për të rithemeluar PD-në.

Më datë 5 Dhjetor ish-Kryeministri Berisha do të ketë një takim me demokratët e diasporës në SHBA.