Ministria e Shëndetësisë së Kosovës ka raportuar bilancin e 24 orëve të fundit për gjendjen e pandemisë.

Janë kryer 2496 testime nga të cilat 8 raste kanë rezultuar pozitivë dhe 6 pacientë janë shëruar. Për fat të mirë nuk ka pasur asnjë humbje jete.

Tashmë regjistrohen 323 raste aktive me Covid-19 në Kosovë.