Në takimin në kuadër të “Open Balkan” në Tiranë, kryeministri Edi Rama po i jepte fjalën komisionerit për Zgjerimin, Oliver Varhelyi kur u thye një gotë.

Nuk mungoi reagimi i kryeministrit Rama, i cili tha se është për syrin e keq.

“Oliver, jeni miku më i mirë i të gjahstëve ne në Bruksel. Mund t’u flasësh tre të pranishmëve dhe atyre tre që mungojnë. U thye një gotë. Në traditën tonë, syri i keq sa mori një goditje pa mundur të marrë veten. Kështu që është një lajm i mirë për Ballkanin e Hapur”, tha Rama.