Kryeministri Edi Rama ka mbledhur këtë mëngjes drejtuesit e qarqeve të vendit.

Gazetarja Elda Menga ka mësuar se në fokus të mbledhjes kanë qenë zhvillimet politike si dhe organizimi për ditëlindjes e forumit rinor të PS-së, në 15 janar.

Ndërkohë nesër do të ketë një mbledhje kryesie në Partinë Socialiste.