Kryeministri Edi Rama thotë se biletat për linjat e transportit urban nuk do të jenë më në format letre, por do mund të aksesohen online.

Në një takim me drejtuesit e bankave tregtare në vend, në kryeministri, shefi i qeverisë nënvizoi se do të nisë një revolucion digjital në shërbimet publike.

Më në fund shumë shpejt do të hyjmë në një fazë tjetër me transportin publik ku nuk do të ketë bileta letër dhe e gjitha do të bëhet online, siç bën çdo qytetar rreth nesh për biletat ndërqytetase dhe urbanët. Kjo do të thotë jo lehtësim shërbimi por rritje cmimi, Qeveria subvencionon mbi 5 mln euro.