Kryeministri Edi Rama, i cili në kabinetin e tij ka shumë gra dhe njihet për mbështetjen ndaj tyre është pyetur përse PS propozon një burrë për kreun e ri të shtetit.

“Kemi pasur në pjesën e fundit të diskutimi 3 gra e 3 burra. Është bërë një diskutim i gjatë. Nuk ka dyshim që jam i prirur që mbështes maksimalisht kandidaturat gra por nuk kemi arritur në pikën të diskriminojmë burrat për këtë arsye. Kemi parë tërësinë e personaliteteve që janë shqyrtuar. Pavarësisht se do ta marrin apo jo vesh që kanë janë diskutuar, i falenderoj të gjithë”, tha Rama.