Anija “Navistar”, një nga tre varkat e mbetura dje nga portet e Ukrainës e ngarkuar me drithëra në kuadër të marrëveshjes mes Kievit dhe Moskës me ndërmjetësimin e Turqisë dhe OKB-së, mbërriti në Stamboll. Lajmi u bë i ditur nga Ministria e Mbrojtjes e Turqisë.