Kryeministri Edi Rama rizgjidhet për një mandat tjetër zv.President i Internacionales Socialiste. Lajmin e beri te ditur Sekretari i Pergjithshem i PS, Damian Gjiknuri.

Më herët Kongresi XXVI i Internacionales Socialiste votëbesoi në detyrën e Presidentit kryeministrin e Spanjës Pedro Sánchez që mori vlerësimin edhe nga Partia Socialiste e Shqipërisë si pjesë e familjes së madhe të socialistëve dhe progresistëve të botës.