Dashi

Do të monitoroni nga afër problemet familjare të miqve apo fqinjëve, por jo si një rast për thashetheme, por për shkak të dëshirës tuaj për të ndihmuar në një farë mënyre për t’i zgjidhur ato. Situata atje do jetë delikate dhe ndërhyrja juaj duhet të jetë e matur shumë mirë. Gjatë këtyre shtatë ditëve do jetë mirë të shmangni marrëdhëniet financiare me persona me të cilët keni marrëdhënie të rëndësishme. Ekziston mundësia që të ketë disa mospërputhje në pritshmëritë uaja. Ngjarje të tilla mund të çojnë në tendosje në marrëdhënien tuaj. Shumë prej jush do ta kujtojnë këtë javë me një ngjarje të rëndësishme që lidhet me një të afërm që jeton larg. Gjatë kësaj jave do jetë mirë të tregoheni më të kujdesshëm me shpenzimet e shtëpisë. Mund t’ju duhet të përballeni me probleme shtëpiake ose familjare që do të lindin për fajin e një anëtari të familjes suaj. Këtë javë do të merrni informacione të rëndësishme në lidhje me karrierën, biznesin apo ndonjë aktivitet tjetër që duhet ta mendoni me kujdes. Mos nxitoni të ndani asgjë para se të vendosni. Djemtë dhe vajzat do të kenë momente të shpeshta trishtimi, malli, depresioni ose një lloj pakënaqësie. Mundohuni të siguroni kohë të mjaftueshme për gjumë dhe pushim. Gjatë javës do të merrni lajme të pakëndshme në lidhje me një person që njihni. Burrat këtë javë duhet të përballen me disa probleme të vështira shtëpiake. Kujdes me blerjet këtë javë, nuk do mungojnë ofertat joshëse, por problemet do të lindin më pas. Nëse jeni përfshirë në një çështje ligjore ose gjyqësore, vonesat, shtyrjet ose situata të tjera të papritura ka të ngjarë të ndodhin këtë javë. Marrëdhëniet e dashurisë apo ato familjare do të jenë të komplikuara për gratë gjatë javës. Tensioni që do të lindë gjatë këtyre shtatë ditëve mund të jetë për shkak të stresit më të madh në jetën tuaj të përditshme. Megjithatë, përpiquni t’i kushtoni më shumë vëmendje të dashurit tuaj dhe të jeni të kuptueshëm për nevojat e tyre.

Demi

Do të monitoroni me kujdes zhvillimin e planeve dhe punëve të rëndësishme që lidhen me një dokument, kontratë ose çështje të tjera administrative. Gjatë javës do t’ju? Duhet të merrni një vendim, i cili ndoshta do të lidhet me përfundimin e një angazhimi profesional apo marrëdhënieje personale. Gjatë këtyre shtatë ditëve, çdo fjalë, vendim ose veprimi juaj do të duhet të mendohet mirë dhe të mos nxitohet për asgjë. Gjatë javës do t’ju duhet të zgjidhni ndonjë problem me personat që janë të afërm. Në përgjithësi, keni një javë të favorshme përpara për të përfunduar gjërat e pakëndshme apo problemet që ju shqetësojnë javët e fundit. Do të jeni të prirur për të bërë kompromise për të cilat nuk keni qenë gati deri tani. Gjatë këtyre shtatë ditëve do të përjetoni fat, ose një emocion tjetër të këndshëm lidhur me një takim, një udhëtim apo një vizitë. Djemtë dhe vajzat do të kenë kontakte me njerëzit me të cilët studiojnë, ose punojnë. Mund të krijohet një mundësi për një aktivitet të ri ose angazhim me ta. Nuk përjashtohen lajmet interesante që lidhen me persona nga rrethi juaj i të afërmve. Gjatë kësaj jave, meshkujt do të përjetojnë një ngjarje të pakëndshme në lidhje me një të afërm apo mik, i cili do të futet në një situatë të pakëndshme. Gjatë kësaj periudhe kohore shmangni konfliktet me çdo kusht, pasi probabiliteti për të fituar është pothuajse zero. Gjatë kësaj jave do të jeni të lumtur për një lajm apo një bisedë të lidhur me një person që e njihni prej shumë vitesh.

Binjakët

Do të keni mundësi të krijoni kontakte të reja me persona me të cilët do të keni marrëdhënie profesionale apo personale. Këto takime do të kenë padyshim një zhvillim interesant në të ardhmen tuaj. Sigurisht, kjo nuk do të thotë të jesh naiv dhe të pranosh pa rezervë çdo person të ri në jetën tënde. Është gjithmonë mirë të gjesh kohë për të njohur çdo person. Java do të mbahet mend me raste të ndryshme gëzimi, me përjetimin e momenteve të këndshme, me gjetjen e një rrugëdaljeje nga situatat e pakëndshme. Këto ngjarje do të kenë të bëjnë kryesisht me marrëdhëniet tuaja personale, ose familjare. Gjatë kësaj jave mund të keni eksperienca të këndshme në dashuri lidhur me një lidhje të re apo të vjetër dashurie. Ngjarjet e këtyre shtatë ditëve do të lënë gjurmë. Në shumicën e rasteve, do të shënojnë një zhvillim të ri në një marrëdhënie që është e rëndësishme për ju. Në përgjithësi, java premton të jetë një kohë e këndshme, veçanërisht nëse arrini të shmangni konfliktet dhe kontradiktat e padëshiruara. Shmangni humorin pesimist ose zemërimin për gjërat e vogla. Djemtë dhe vajzat do të kenë një angazhim me një grua nga familja apo rrethi i tyre i të afërmve, gjë që nuk ka gjasa të krijojë ndonjë vështirësi apo tension. Ndonjëherë do të jeni të shqetësuar për financat tuaja. Mendoni në mënyrë krijuese, kërkoni mundësi për një punë të re ose me kohë të pjesshme. Për burrat, një ngjarje në jetën e një gruaje do të jetë një rast për biseda me të afërmit dhe miqtë. Ka mundësi që ajo të ketë disa telashe si pasojë e vendimeve dhe veprimeve të saj të gabuara. Gjatë javës do të ketë tension në marrëdhëniet tuaja romantike apo familjare lidhur me një dokument financiar apo para. Gjatë këtyre shtatë ditëve, gratë do të jenë të lumtura me një dhuratë ose një blerje materiale. Surprizat kryesore gjatë javës do të ndodhin në shtëpinë tuaj.

Gaforrja

Gjatë javës do të keni takime dhe kontakte me njerëz të veçantë që mund të jenë miqtë tuaj të vjetër ose ata që do të shfaqen në jetën tuaj gjatë këtyre shtatë ditëve. Njerëzit nga rrethi juaj i ngushtë i të afërmve do të kenë një ndikim të favorshëm në punët tuaja. Kjo javë sjell lajme që lidhen me lindjen e një fëmije apo shtatzëninë në familjen e të afërmve apo miqve tuaj. Për disa prej jush, do të ketë një shqetësim të vogël në lidhje me një dokument financiar apo pagesë që do të duhet të bëhet këtë javë. Do të tundoheni ta shtyni, por a do të jetë diçka e mençur? Gjatë javës do të ketë shpenzime që lidhen me shëndetin e një familjari. Tregohuni të arsyeshëm dhe përpiquni të qëndroni të shëndetshëm. Gjatë këtyre shtatë ditëve, do të shkëmbeni informacione, lajme dhe kujtime interesante dhe të dobishme me njerëz që janë miqtë tuaj. Djemtë dhe vajzat do të duhet të sistemojnë çështje të pazgjidhura, ose marrëdhënie stresuese. Disa prej jush do të kenë më shumë punë, por edhe mundësi për të ardhura të mira apo rezultate të suksesshme. Njohjet e reja romantike për meshkujt gjatë këtyre shtatë ditëve do të kenë shanse zhvillimi të favorshëm, për sa kohë që nuk bëhet fjalë për një lidhje jashtëmartesore. Surprizat e kësaj jave do të lidhen me të shkuarën tuaj, kontaktet e mëparshme profesionale, miqtë e vjetër etj. Për disa prej jush mund të lindë një moment i pakëndshëm, i cili do të lidhet me një përkeqësim të padëshiruar të gjendjes shëndetësore të një personi që njihni. Gratë do të marrin lajme dhe informacione të rëndësishme që do të jenë bazë për të marrë vendime apo plane të reja për këtë vit. Java mund të mbahet mend për probleme komplekse për t’u zgjidhur në lidhje me shqetësimet shtëpiake në shtëpinë tuaj.

Luani

Do ta ngarkoni veten shumë me ngjarje të ndryshme në jetën e njerëzve nga rrethi juaj i të afërmve. Gjatë kësaj jave, ndryshimet janë të mundshme brenda shtëpisë ku jetoni, ose do të merrni një vendim të rëndësishëm që do të prekë vetë familjen tuaj. Gjatë javës do të keni biseda, do të diskutoni për ndonjë ide të natyrës financiare. Ju mund të merrni një dokument të rëndësishëm financiar, kontratë ose kredi. Në përgjithësi, java kërkon më shumë kujdes kur udhëtoni dhe jini të vetëdijshëm për kushtet e motit, ose trafikun rrugor. Java do të jetë një periudhë interesante në jetën tuaj. Do të jeni në gjendje të gjeni mënyra për të pushuar nëse keni nevojë për një pushim. Do të gjeni mënyra për t’u përkushtuar ndaj gjërave që besoni se do t’ju sjellin sukses të vërtetë brenda javës. Në përgjithësi do të keni zgjedhjen për të bërë atë që mendoni se është më e mira për ju gjatë kësaj periudhe kohore. Djemtë dhe vajzat do të kalojnë shtatë ditë interesante dhe productive. Shfrytëzoni shanset tuaja, mos u bëni dembel, sepse nuk do të keni mot kaq të favorshëm këtë vit. Zhvilloni marrëdhënie të krijuara tashmë, ruani dhe ndërtoni mbi atë që tashmë është arritur deri më tani. Gjatë javës do të gjeni një mënyrë për të përkëdhelur veten me ndonjë blerje për veten tuaj ose për familjen. Kjo do të jetë një javë e favorshme për shitje, nëse jeni të angazhuar në të tilla. Gratë do të kenë mjaft detyra dhe angazhime lidhur me fëmijët ose nipërit, vëllezërit ose motrat më të vegjël. Gjatë kësaj jave do të keni disa takime interesante në të cilat do të duhet të merrni pjesë.

Virgjëresha

Do të angazhoheni në përmbushjen e një premtimi që i keni bërë një të afërmi. Kjo do të jetë një javë e favorshme për zgjidhjen e problemeve të brendshme në shtëpi, rregullimin e dokumenteve të pronësisë, blerjen e gjërave për shtëpinë etj. Ju mund të habiteni nga një dhuratë ose blerje për shtëpinë. Gjatë kësaj jave do të jeni intolerant ndaj çdo manipulimi, intrige, tentativë për të mashtruar apo thashetheme. Do të jeni të shpejtë për të shpërthyer dhe madje do të tentoni ta përshkallëzoni një problem. Në situata të tilla impononi një vetëkontroll më të madh. Djemtë dhe vajzat do të duhet të përqendrohen më seriozisht në zgjidhjen e disa problemeve të tyre. Mendoni para se të flisni, ose përpara se të veproni. Një rol të rëndësishëm në jetën tuaj këtë javë do të kenë njerëz jo vetëm nga familja juaj, por edhe jashtë saj. Gjatë kësaj jave do të keni mundësi të organizoni planet tuaja. Burrat do të kenë më shumë punë dhe detyra të ndryshme për të kryer. Në përgjithësi, java ju sjell përvoja të këndshme. Nuk përjashtohen njohjet e reja gjatë këtyre shtatë ditëve. Gratë do të befasohen nga zhvillimi i disa ngjarjeve këtë javë. Surprizat mund të vijnë edhe nëpërmjet të afërmve dhe miqve tuaj. Do të keni një ide më të qartë se si t’i zbatoni detyrat tuaja gjatë këtyre shtatë ditëve në mënyrë që të arrini rezultate reale dhe të kënaqshme. Premtimet që do të merrni do të kërkojnë vëmendje.

Peshorja

Do të keni një bisedë të vështirë, ose një takim të vështirë me një grua që mund të provokojë ndjenja apo reagime të ndryshme. Kjo javë do t’ju shtyjë të kërkoni më me vendosmëri zgjidhje dhe veprime konkrete të problemeve të pakëndshme që për disa arsye vazhdoni t’i shtyni. Momentet e këndshme gjatë këtyre shtatë ditëve do të lidhen me ngjarje apo biseda që do të keni me njerëz afër apo larg. Ato mund të jenë baza e disa ndryshimeve të ardhshme në jetën tuaj, të tilla si: një shtëpi e re, një lloj zhvendosjeje, një punë e re dhe të tjera. Kjo javë do t’ju kërkojë të shpenzoni paratë tuaja më me mençuri, pasi do të shfaqen mundësi joshëse për të blerë disa gjëra me një çmim të volitshëm, ose për të bërë një investim të mundshëm. Në përgjithësi, java do t’ju japë fat në fillimin e sipërmarrjeve të reja, por kjo nuk përjashton vëmendjen e shtuar nga ana juaj për t’u mbrojtur nga gabimet dhe tentativat për mashtrim. Djemtë dhe vajzat do të kenë marrëdhënie të rëndësishme me përfaqësues të ndonjë institucioni apo organizate. Në jetën tuaj personale do të keni mundësi të krijoni kënaqësi të vogla për veten tuaj. Kjo do të jetë një javë e favorshme për udhëtime dhe për kontakte me njerëz nga distanca të ndryshme. Burrat do të kenë mundësinë të arrijnë suksese të rëndësishme ose të marrin mirënjohje për punën e bërë. Në planin financiar do arrini të siguroni stabilitet, ose të ardhura të mira. Gjatë kësaj jave gratë duhet të shmangin shfaqjen e vetëbesimit, të imponojnë vullnetin dhe dëshirat e tyre. Ndiqni me kujdes lajmet, zhvillimin e ngjarjeve dhe përshtatuni sipas situatës specifike ku jetoni. Gjatë këtyre shtatë ditëve, fati do t’ju japë një mësim urtësie që mund të fitohet përmes një përvoje specifike jetësore. Bëhuni gati për një përvojë të tillë!

Akrepi

Do të konsideroni dhe planifikoni një ndryshim në jetën tuaj në lidhje me një familje të re, një shtëpi të re, një punë të re ose një sipërmarrje tjetër të rëndësishme. Disa prej jush do të përfshihen në kujdesin për një pronë të trashëguar. Gjatë javës në shtëpinë tuaj do të lindë një problem i papritur familjar, të cilin do mund ta zgjidhni brenda pak ditësh. Nëse keni pritshmëri për një marrëveshje të natyrës financiare, nuk ka gjasa të keni ndonjë surprizë. Tensioni mund të lindë me një fëmijë, ose një të ri në familjen tuaj, i cili është në prag të një gabimi të pakëndshëm në jetën e tij. Java do të jetë e favorshme për të udhëtuar në distanca të gjata. Gjatë javës do të prisni informacione të rëndësishme në lidhje me interesat dhe qëllimet tuaja financiare. Djemtë dhe vajzat do të kenë më shumë ndikim nga të afërmit për të vendosur për të ardhmen e tyre. Takimet apo mbledhjet e të gjitha llojeve do ta bëjnë javën tuaj interesante, por edhe të ngarkuar. Burrat do kenë kontakte të rëndësishme dhe interesante me gratë. Marrëdhëniet tuaja me gratë me të cilat punoni do të kërkojnë vëmendje. Miqtë tuaj do të kenë nevojë për ju dhe vëmendjen tuaj, por mos e humbni kohën kot. Gratë nuk duhet të kenë frikë të pranojnë një propozim të papritur. Mund të jetë baza e një ndryshimi të favorshëm për ju. Ju mund të mos jeni në gjendje të shihni potencialin real të asaj që po ju ofrohet. Gjatë kësaj jave, do të jeni të kënaqur me një blerje për shtëpinë tuaj.

Shigjetari

Do të zhgënjeheni nga lajmet apo veprimet e një burri që është i afërmi, miku apo kolegu juaj. Ju mund ta falni atë për veprimet e tij, për shkak të mungesës së përvojës jetësore ose edukimit. Nëse duhet të udhëtoni këtë javë, bëni kujdes me bagazhet, biletat, portofolin personal dhe çdo gjë tjetër që është e rëndësishme për këtë udhëtim. Java është e favorshme për udhëtime, por kërkon vëmendje më të madhe në përgatitje. Nëse keni ndonjë pritshmëri në lidhje me marrjen e parave ose një dokumenti financiar, kjo javë mund t’ju befasojë. Një konflikt apo mosmarrëveshje me dikë që do të përfshihet në këtë situatë është i mundur. Java do të mbahet mend nga shumë prej jush me një ngjarje të rëndësishme që përfshin një djalë, nip, ose një të ri tjetër në rrethin tuaj të të afërmve ose miqve. Gjatë këtyre shtatë ditëve do t’ju duhet të merrni më shumë përgjegjësi për familjen ose për fëmijët tuaj. Djemtë dhe vajzat do të kenë një javë të vështirë, tregohuni të kujdesshëm dhe shmangni veprimet e nxituara ose të rrezikshme. Një fluks parash në buxhetin tuaj personal është i mundur. Burrat do të ndikohen në vendimet e tyre nga një grua që mund të jetë nënë, motër, grua. Gjatë kësaj jave, gratë duhet të shmangin rreziqet që lidhen me paratë. Mos bëni blerje që nuk janë aq të rëndësishme për familjen apo për veten tuaj. Duhet të jeni veçanërisht të kujdesshëm kur merrni oferta në lidhje me çdo ulje, me zbritje të favorshme, të cilat mund të çojnë në një situatë të vështirë financiare.

Bricjapi

Do të përjetoni emocionalisht ngjarje në jetën e një personi nga rrethi juaj i të afërmve ose miqve, planet e të cilit i konsideroni shumë të rrezikshme dhe madje të paarritshme. Ju e kuptoni që nuk mund dhe nuk duhet të ndikoni në vendimet e të tjerëve dhe kjo do t’ju shkaktojë ankth shtesë. Kjo javë do të jetë e favorshme për marrëdhënie financiare apo biznesi me persona me të cilët tashmë keni kontakte miqësore apo profesionale. Falë sugjerimit, idesë ose ndihmës së dikujt, do të mund t’i siguroni vetes një të ardhur më të mirë. Në përgjithësi, java do të favorizojë çështjet tuaja financiare, por gjithsesi këshillohet të tregoheni të kujdesshëm dhe të mos ikni nga realiteti në të cilin jetoni. Gjatë këtyre shtatë ditëve do të keni takime apo biseda interesante ku do të diskutoni për planet dhe angazhime të ndryshme në të ardhmen. Ka mundësi që të habiteni nga një ofertë për një pagë më të mirë. Gjatë kësaj jave, një grua e afërt do të ndajë me ju momente interesante të jetës personale. Djemtë dhe vajzat do të kenë një javë interesante dhe në shumë aspekte, të suksesshme. Njerëzit e rinj në jetën tuaj vijnë me misione dhe detyra të reja, ndaj jini të hapur ndaj tyre. Kjo është një javë me vendime të mëdha, për aq kohë sa jeni gati për to. Burrat do të jenë optimistë për zhvillimin e punëve të tyre dhe do të fillojnë të bëjnë plane të reja për të ardhmen e afërt. Do të prireni të dëgjoni ose ndiqni këshillat e njerëzve kryesisht në rrethin tuaj të miqve. Planet apo detyrat tuaja pronësore do të kenë një zhvillim të mirë. Paratë vështirë se do të jenë problem, por ju e dini se si të planifikoni veprimet tuaja në këtë plan. Gratë do të dinë se si të dalin nga një situatë e vështirë, çfarë të bëjnë për të çliruar veten nga marrëdhëniet e vështira. Nëpërmjet ëndrrave ose në mënyrë intuitive, do të gjeni përgjigje për pyetje, dyshime ose shqetësime të rëndësishme. Gjatë kësaj jave do të keni përvoja të çuditshme duke prekur paranormalen, të padukshmen në jetë.

Ujori

Do të kaloni një javë dinamike në të cilën do të arrini suksese të rëndësishme, në varësi të ambicieve tuaja. Sigurisht gjatë këtyre shtatë ditëve nuk do ju mungojnë shanset apo mundësitë. Gjithçka do të varet nga ajo që mund të angazhoheni dhe çfarë potenciali realizimi keni. Java do të mbahet mend me takime dhe biseda të paplanifikuara, të papritura me njerëz nga distanca të ndryshme. Në vendin tuaj të punës mund të lindë një situatë në të cilën diskutohen veprimet e një personi nga ekipi juaj. Gjatë javës tregohuni të kujdesshëm në marrëdhëniet financiare, pasi janë të mundshme keqkuptime apo vështirësi të një natyre tjetër. Djemtë dhe vajzat do të kenë momentet e tyre të vogla të gëzimit gjatë javës. Do të keni mundësi më të mira në shkollë, universitet apo punë. Kjo do të jetë një javë e fuqishme që do të kërkojë planifikim praktik dhe shfrytëzimin maksimal të situatave dhe mundësive të favorshme. Burrat do të priren të ndjekin ngjarje të caktuara, të presin zhvillimin e tyre. Mund të prireni të stresoheni lehtë. Java do të favorizojë udhëtimet tuaja. Gratë këtë javë do të flasin me një pjesëtar të familjes për një mbledhje në shtëpinë e tyre, ose për një ngjarje tjetër të rëndësishme që po ndodh në rrethin e të afërmve. Një situatë e pakëndshme mund të përjetohet në jetën tuaj të dashurisë.

Peshqit

Ngjarjet që do të ndodhin do t’ju ndihmojnë të arrini sukses të rëndësishëm. Megjithatë, ekziston rreziku që për shkak të nxitimit ose arrogancës të përjetoni një humbje mjaft të pakëndshme. Këtë javë, disa prej jush do të presin një përgjigje konkrete, ose finalizimin e një marrëveshjeje që lidhet me shitjen ose blerjen e disa pronave. Në përgjithësi, në këtë drejtim nuk duhet të priten surpriza. Gjatë kësaj jave, mendjemprehtësia juaj ose shfaqja e naivitetit në një situatë të caktuar mund të shkaktojë një përpjekje për manipulim ose mashtrim nga ana e një personi tjetër. Gjatë kësaj jave, disa ngjarje interesante ose të rëndësishme do të ndodhin në jetën e atyre që janë prindër. Një lajm apo ofertë lidhur me paratë do të jetë në qendër të ngjarjeve në javën e ardhshme. Djemtë dhe vajzat mund të planifikojnë një udhëtim, por në lidhje me të ndodhin ndryshime të papritura. Disa prej jush mund të marrin lajme të pakëndshme që lidhen me një person të afërt ose mik. Gjatë javës, tregohuni shumë të kujdesshëm me çështjet tuaja financiare. Burrat do të përjetojnë një surprizë të këndshme. Ka mundësi që kjo surprizë të lidhet me një vizitë të ardhshme apo një ngjarje tjetër të madhe. Gjatë kësaj jave, do të prisni me padurim një letër ose një telefonatë me dikë të rëndësishëm për ju. Gratë do të përjetojnë takime dhe biseda interesante që do t’i ndihmojnë të organizojnë disa plane të rëndësishme për muajin e ardhshëm. Nuk përjashtohen takime dhe njohje të papritura. Gjatë javës do të jetë e rëndësishme të çliroheni nga disa detyrime dhe marrëdhënie të pakëndshme. Monitoroni me kujdes kontaktet tuaja me njerëzit e tjerë, mos nxitoni në veprime ose vendime.