Gratë e forta nuk ulen qetësisht, duke pritur që burrat të bëjnë hapin e parë. Ata nuk ulen në shtëpi, duke rritur fëmijët, ndërsa burrat shkojnë në punë dhe sjellin para në shtëpi. Ato bëjnë gjithçka vetë…

Dashi

Dashi është vazhdimisht në kërkim të mënyrave për të provuar se sa i fortë është në çdo aspekt të jetës së tij. Ai po kërkon një mundësi për të marrë iniciativën, kështu që është më mirë që të mos të thuhet se çfarë të bësh, ai dëshiron të jetë përgjegjës. Ajo është e sigurt dhe nuk do të lejojë askënd ta frenojë ose ta bëjë të besojë se nuk ka vlerë.

Demi

Në pamje të parë, ju mund të mendoni se keni kontroll mbi demin, por e keni gabim. I pëlqejnë kënaqësitë materiale dhe ka mjaft forcë për ta bërë vetë. Pra, mos mendo se ke kontroll mbi ta me dhurata të shtrenjta. Kjo funksionon me gratë e kësaj shenje vetëm kur nuk kërkojnë asgjë në këmbim.

Binjakët

Ju mund të mendoni se keni fituar kontrollin mbi binjakët, por binjakët do t’ju ngatërrojnë aq shumë saqë ju nuk do të kuptoni se cili nga ju do të ketë kontroll mbi tjetrin. Gruaja e shenjës Binjak ju lejon të keni kontroll mbi të, por ajo është shumë e mirë për të kthyer gjërat rreth dhe për të dominuar jetën tuaj.

Shigjetari

Shigjetari nuk do të lejojë askënd për të marrë në rrugën e tij dhe të mbajë atë prapa nga ajo që ai dëshiron nga jeta. Dhe më e rëndësishmja, asaj i pëlqen liria e saj dhe fakti që ajo mund të marrë çdo vendim apo të bëjë çdo gjë që ajo dëshiron.

Bricjapi

Bricjapi është një mjeshtër në vetëkontroll, kështu që nuk ka nevojë për askënd që ta kontrollojë atë. Ajo e di se çfarë është më e mirë për të dhe do ta bëjë. Dhe edhe nëse përpiqesh ta kontrollosh atë, ajo është aq kokëfortë sa më mirë të heqësh dorë pasi nuk e bind dot. Ajo është një vajzë e fortë dhe është e pamundur të ndryshojë.