Videoja skandaloze e Megi Pojanit dhe motrës së saj Marsi në varreza, duket se nuk iu ka pëlqyer aspak fansave.

Mbi 10 mijë fansa janë larguar nga rrjetet sociale të Megit, pasi humori i zi që ajo dhe mortra e saj bënë mbi varrin e stërgjyshes së tyre nuk iu ka pëlqyer aspak.

“Stërmbesa e saj është fucking e famshme…”, dëgjohet tek thotë Megi, ndërsa së bashku me motrën qeshin me të madhe.