Sali Berisha po përballet në çdo qytet me një braktisje të madhe. Nga Lushnja në Kukes, Fier, Kamëz, Durrës e me radhë, është vënë re një pjesëmarrje shumë e ulët në mitingjet e tij përmbyllëse.

E njëjta gjë ka ndodhur edhe sot në Elbasan ku kandidon numri dy i partisë, Luçiano Boçi. Mitingu ishte lajmëruar në orën 17:30, por Berisha është braktisur nga Elbasani dhe ka thirrur me urgjencë përforcime nga Tirana e Durrësi.

Më poshtë po u sjellim fotot nga braktisja në orën 17:40 dhe furgonat që janë nisur nga Tirana e Durrësi për të mbushur karriget bosh të doktorit e Metës.Elbasani