Sali Berisha dhe Ilir Meta po zhvillojnë mitingun permbyllës në Tiranë. Ajo që bie në sy është nje skenë shumë e shtrenjtë me Ekrane gjigande që kushtojnë mijëra euro.

Poashtu, ndriçimi është hollivudian, sikur në skenë të kishte ardhur Dua Lipa. Por pavarsisht të gjithë këtyre shpenzimeve kolosale me para të cilave nuk iu dihet burimi, pamjet nga droni tregojnë se Tirana i ka braktisur në sheshin ‘Nene Tereza”