Sali Berisha dhe Ilir Meta e kanë mbyllur fushatën në Tiranë.

Duke qenë se sheshi “Skënderbej” nuk i “nxinte”, ata e kanë mbyllur fushatën në sheshin “Nënë Tereza”.

Por edhe pse shesh shumë më i vogël, ata nuk kanë mundur dot ta mbushin dot.