Kryeministri Edi Rama ka ndarë ditën e sotme foto nga rikonstruksioni i godinave në Qytetin e Studentit.

Rama shkruan se këto godina të reja janë gati për 600 studentë, me kushte me të mira se më parë.

“MIRËMËNGJESI dhe me godinat e reja në Qytetin Studenti, gati për 600 studentë me kushte dhe hapësira shumë më të mira se më parë, ju uroj një ditë të bukur”, shkruan Rama.