Forca policore nga grupet e FNSH dhe efektive te Drejtorise se Qarkut Durres jane nisur ne operacion ne malesine e Krujes, me qellim zbulimin dhe asgjesimin e lendeve narkotike.

Jane disa automjete dhe forca policore ne kete operacion, ne zonen e malesise se Krujes.

Ne kete zone jane organizuar nje sere operacione duke asgjesuar lenden narkotike te mbjella ne fshatrat e malesise se Krujes, dhe prangosur kultivuesit.