Kryeministri Edi Rama, mëngjesin e sotëm ka shpërndarë në rrjetin e tij social “facebook” disa pamje nga puna e përditshme që po bëhet në lotin 3 të aksin Qukës – Qafë Plloçë.

Rama shkruan se ky është një segment panoramik i cili do të shkurtojë distancën Tiranë – Korçë, duke kaluar përmes bukurive të Mokrës.

Postimi i plotë:

MIRËMËNGJES
dhe nga puna e përditshme në lotin 3 të aksit Qukës – Qafë Plloçë, një segment panoramik që shkurton distancën Korçë -Tiranë, duke kaluar përmes bukurive të Mokrës, ju uroj një ditë të mbarë.