Ilir Mëngra, ish-kreu i drejtorisë rajonale të Transportit Rrugor në Tiranë është emëruar në krye të Drejtorisë së Përgjithshme të Shërbimeve të Transportit Rrugor (DPSHTRR) duke zëvendësuar Blendi Goxhen i cili tashmë mban postin e ministrit të Ekonomisë, Kulturës dhe Inavacionit.

Ndërsa Afrim Tole emërohet në krye të drejtorisë rajonale të DPSHTRR në Tiranë duke zëvendësuar Ilir Mëngrën.