Debati i ashpër mes dyshes, Ilnisës dhe Ledjonës në ‘BBV3’, ka degraduar në provokime dhe ofendime.

Ilnisa, gjatë një bisede me Eglën dhe Vesën në ‘Sidën e Rezistencës’ ka shpërthyer në ofendime ndaj Ledjonës, duke thënë se ‘i ka imituar emisionin’, ‘është e zezë’, ‘injorante’ etj…

Kjo nuk është hera e parë që dyshja shihet të flasin për njëra-tjetrën me thumba dhe ofendime, pasi debatet mes tyre tanimë janë bërë shumë normale brenda shtëpisë.

‘Ajo duhet futur në açe nga goja se është më e zezë se këto perdet këtu. Është vërtetë njeri i lig. Ajo imitoi formatin tim të emisionit dhe kaq. Bënte çdo gjë që bëja unë emision. Mori formatin e përshtati, më ka idhull. Nuk i besohet që është në shtëpi me mua.
Është aq e zezë! Injorante! Gjithë Shqipëria e di kush jam unë, në Ballkan dhe në Europë. Ajo është figura më e papastër këtu. Që kur hyri unë e shikoj duke u kacavjerrë pas një talenti që nuk e ka, një talent të bën njeri. Çfarë mund të thotë ndonjë gjë të mençur? Nxjerr vetëm mbetje nga goja siç është vetë. Nuk e kam parë të logjikojë dhe të arsyetojë. Ka ardhur në ‘Big Brother, është vaj medet. Mjerë për atë, mjerë për mendjen që pretendon se ka.’-ka thënë Ilnisa për Ledjonën.