Kiara dhe Luiz janë prej kohësh tanimë të martuar madje janë dhe në pritje të një fëmije. Mirëpo në kohën kur rrjetet sociale janë tregues kryesor për marrëdhënien mes njerëzve, një ‘unfollow’ tregon shumë!

Është vënë re që Kiara ka fshirë çdo postim me partnerin e saj dhe për më tepër nuk e ndjek më në rrjete sociale, por përsa i përket Luizit nuk ka ndodhur e njëjta gjë.

Disa ditë më parë po xhirohej për një projekt të ri lidhur me Luizin, ku Kiara ishte e pranishme, e ndoshta e gjitha kjo lëvizje lidhet me këtë ngjarje. A mendoni se është kjo një mënyrë marketing-u për të tërhequr vëmendje për projektin e ri?