Marrëdhënia e aktorit Romeo Veshaj dhe partneres së tij Heidi Baçi në “Big Brother VIP” mesa duket është krisur.

Çifti janë përfshirë në një debat ditën e sotme, ku aktori i thotë Heidit se ndihet shumë i lënduar dhe se ajo nuk është e sinqertë me të.

“Te shtrati e jep dorën dhe në publik e sulmon”, iu drejtua Romeo. Ndërsa Heidi iu përgjigj se: “Unë të thashë që jam munduar të jem jashtë situatave që ti ke me të tjerët” .

Pjesë nga biseda

Romeo: Me njerëzit që të duan ti thonë gjërat në vesh. Ti te krevati të jep dorën dhe këtu të sulmon

Heidi: Nuk është kështu

Romeo: Është fiks kështu

Heidi: E ke kuptuar gabim

Romeo: Ti mua më thua që je gjithmonë i varur

Heidi: Unë të thashë që jam munduar të jem jashtë situatatve që ti ke me të tjerët