Juli dhe Gazi së fundmi kanë pasur përplasje të forta mes njëri-tjetrit edhe pse dyshja kanë pasur një miqësi mjaft të mirë brenda shtëpisë.

Ashtu sikurse Juli edhe Gazi janë eliminuar prej sfidës që ‘Vëllai i Madh’ caktoi për konkurrentët.

Teksa ishin duke qëndruar jashtë ambientit ku po zhvillohet sfida, dyshja janë ‘kapur’ me njëri tjetrin dhe kanë debatuar me tone të lartë.