Kryeministri Edi Rama ka publikuar disa pamje nga Baza Ajrore Taktike e NATO-s që do të hapet shumë shpejt në Kuçovë.

Rama thekson se kjo bazë ka një infrastrukturë të avancuar luftarake.

“MIRËMËNGJES 😊
dhe nga Baza Ajrore Taktike e NATO-s që hapet së shpejti në Kuçovë, e cila do të luajë një rol kyç në mbështetjen e operacioneve dhe stërvitjeve të NATO-s, duke shërbyer edhe një si qendër për aktivitetet e Forcave Ajrore, me infrastrukturë të avancuar për avionët luftarakë dhe ata të transportit të Aleancës, ju uroj një ditë të mbarë🙏”, shkruan Rama.