Zhaklina Lekatari ka zgjedhur të injorojë dy nga emrat më të përfolur të edicionit të dytë të ‘Big Brother Vip’. Në një intervistë me Ronaldo Sharkën në ‘Mos i bier me Top’ ajo tha se nuk e njeh Efin, ndërsa Luizi nuk është asgjë tjetër, veçse fitues i këtij formati në edicionin e dytë.

Pjesë nga intervista:

Ronaldo: Efi Dhedhes, finalistja e ‘Big Brother Vip’, pretendente për të fituar dhe shumë e komentuar.

Zhaklina: Nuk e njoh fare nuk e di se kush është. Nuk e mbaj mend, se di se kush është. Nuk i mbaj mend komentet e saj. Më ngjau si Elvana Gjata, Dhurata Dora, nuk e njoh

Ronaldo: ‘Big Brother Vip 2’ ka mbaruar. Ai është thjesht fitues, asgjë tjetër. Kam shumë gjëra më të rëndësishme për të thënë sesa ‘BBV2’, që për mua ka mbaruar.