Është parë të nisi mbledhja e anëtarëve të Asamblesë Kombëtare të PS-së dhe e drejtuesve të qarqeve.

Mbledhja do të mbahet online në orën 17:30 minuta, ndërsa në selinë e PS në kryeqytet kanë mbërritur Rama, Veliaj, Ulsi Manja dhe Damian Gjiknuri.