Në programin e “Diell” në Top Channel, Ed Manushi ka pyetur Dean, ish-banoren e BBV3 se kë pëlqen Erjola Doçi brenda shtëpisë.

Sipas Deas, Romeo kur shikonte Erjolën i bënin sytë xixa dhe ka dashur t’i shihte bashkë. Ka ndërhyrë Bledi Mane i cili shprehet se Erjola ka një të dashur jashtë dhe është një reper mjaft i famshëm.
Ed Manushi: Kë pëlqen Erjola Doçi aty brenda?

Dea: Me thënë të drejtën kur ka hyrë Erjola Doçi mu duk sikur Romeos po i bënin sytë xixa. Se Erjola është femër seksi, provokuese, kur hynte ajo në pishinë, të paktën unë Erjolën me Romeon i shihja.

Bledi Mane: Ne e kemi Erjolën shoqe dhe ajo ka një lidhje jashtë.

Ed Manushi: Ky qenka lajm, kë ka Erjola jashtë?

Bledi Mane: Me një emër të njohur, po na ndjek nga Gjermania. Është emër i njohur i repit, kaq mjafton.

Dea: Edhe shoku i Bardhit (qesh).