Kryetarja e Komisionit të Shëndetësisë, Albana Vokshi tha se mes dëshmitarëve që do thirren për të dëshmuar lidhur me hetimin e dy koncesioneve, do jetë edhe kryeministri Edi Rama. Pyetja e dëshmitarëve sipas planit të veprimit të komisionit do jetë deri më datë 10 qershor.

Kush do thirret për të dëshmuar?

Edi Rama

Ilir Beqaj

Ogerta Manastirliu

Shkëlqim Cani

Anila Denaj

Albana Koçiu

Klodian Rjepaj

Geraldina Prodani

Ortakët dhe administratorët e dy koncesionarëve

Nisma Thurje: Endri Tafani, Pano Soko

Drejtuesit e qendrave spitalore universitare që nga nisja e zbatimit të dy komisioneve

Kryetarët dhe anëtarët e komisioneve për dhënien e koncesioneve

Anëtarët e KPP

Drejtuesit e Agjencisë së Prokurimit Publik

Avokatura e Shtetit