Mjaft e qetë, artistja nuk iu kundërpërgjigj me dhunë konkurrentes por vazhdoi duke shijuar verën.

Debati mes vajzave filloi për shkak të akuzave të Elsës se modelja po i ngatërronte të gjithë konkurrentët me njëri-tjetrin.

“Po ik moj injorante që je 50 e sa vjeçe dhe vjen e më del mua me c*ca jashtë e gjera të tjera” – iu përgjigj Rigelsa e acaruar, ndërsa i tha këngëtares “nuk ke shans që ti të flasësh për mua dhe të më kritikosh dhe asgjë, je zero”.

Debati:

Elsa: Rigelsa qëndro kështu siç je se nuk ka problem për ty

Rigelsa: Fol drejtë pra

Elsa: Çfarë shikimi ka bërë!

Rigelsa: Hë pra fol

Elsa qesh me të madhe

Elsa: Ua çfarë shikimi ke bërë

Rigelsa e godet me shishe këngëtaren

Rigelsa: Nuk qetësohem unë. Fol ku e ke problemin?

Elsa: Problemin që ndave një ferr të tërë

Rigelsa: Unë i ndava! Po ik moj injorante që je 50 e sa vjeçe dhe vjen e më del mua me c*ca jashtë e gjera të tjera. Ku qenka problem për mua se ke vajzë vetë. Turp të kesh

Elsa: Turp të kesh ti që ndave të gjithë

Rigelsa: Kë ndava unë moj? Unë kam qenë në punën time gjatë gjithë kohës

Elsa: Unë isha në prime me ty dhe e kuptova se kush ishe

Rigelsa: Nuk ka shans që ti të flasësh për mua dhe të më kritikosh dhe asgjë, je zero (vajzat fillojnë të flasin italisht)