Sot në shtëpinë e “Big Brother Vip Albania” erdhi një dron për Romeon dhe Heidin.

Aktori u mundua të ta lexonte mirëpo arriti të kuptonte se ishte dërguar nga vëllezërit e tij.

Droni kishte të shkruar: Familja Baci dhe Veshaj vdesin për ju. Ju presim fitues, Doni dhe Mario.