Në episodet e fundit të formatit ‘Për’puthen’ janë transmetuar disa pamje të takimit mes Endit (i njohur ndryshe si Buçi) dhe Klaudias.

Një takim ‘hot’ ky i cili shkaktoi rrëmujë disa ditë më parë në studio, ku Buçi ‘hëngri’ një shpullë prej Erikës, me të cilën ka patur takime më herët.

Pamjet e transmetuara tregojnë përkëdhelje dhe puthje pasionante mes dyshes, pamje të cilat janë një promovim i degjenerimit.

Një emision transmetimi i të cilit jepet gjatë pasdites, është në gjendje të transmetojë të tilla pamje pa patur parasysh se kush qëndron përpara televizorit duke i parë ato!