Disa shenja horoskopi kanë më shumë fat në dashuri se të tjerat. E këtu kryesojnë demi, luani dhe peshorja. Ja arsyet pse i ecën kaq mirë këtyre shenjave në dashuri:

Demi

Ju jeni me fat që nuk keni çështje urgjente në jetën tuaj të dashurisë dhe paraja nuk është shkak për shqetësim. Si rezultat, marrëdhëniet tuaja janë të qëndrueshme dhe të balancuara, sepse zodiaku juaj është me fat në dashuri!

Luani

Ju keni shpesh fat të mirë në dashuri. Pasioni dhe intensiteti janë të pranishme në marrëdhëniet tuaja. Partneri juaj, sipas intv.al nuk e vë në dyshim besnikërinë tuaj dhe ju nuk keni arsye për të vënë në dyshim dashurinë e partnerit tuaj.

Peshorja

Fati është me ju në dashuri, si rezultat i preferencës tuaj për bukurinë, brenda dhe jashtë. Për shkak të angazhimit tuaj ndaj marrëdhënies dhe tendencës suaj ndaj ekuilibrit, nuk duhet t’i gjeni marrëdhëniet tuaja jashtë ekuilibrit. Si rezultat jeni plot me fat në dashuri!