Heidi Baci dhe Romeo Veshaj janë një nga çiftet e krijuara në këtë edicion të tretë të “Big Brother VIP”. Lidhja e tyre ka patur ulje dhe ngritje brenda shtëpisë më të famshme në Shqipëri, por së fundmi ata kanë pasur momente shumë të bukura me njëri-tjetrin.

Mbrëmë teksa po kalonin momente romantike të shtrirë në shtrat, Heidi pyet Romeon nëse i pëlqen që të flejë në errësirë apo me një dritë të vogël.

Teksa Veshaj tha se ‘fle me një dritë të vogël’, Heidi ia kthen: “Mua më pëlqen errësira totale”.

Heidi: Ty të pëlqen të flesh me dritat fikur apo me një dritë kështu të vogël?

Romeo: Me një dritë të vogël

Heidi: Mua më pëlqen errësira totale

Romeo: Unë pa pak dritë nuk fle dot gjumë