Hekurudha Tiranë-Durrës pritet të përfundojë brenda marsit të vitit të ardhshëm.

Aktualisht janë mbyllur 70% e punimeve fizike për ndërtimin e hekurudhës, si dhe kanë përfunduar 90% e veprave të artit, bën me dije Report TV.

Ndërtimi pritet të përfundojë këtë vit.

Projekti do sjellë modernizimin e linjës Tiranë-Durrës dhe do të sigurojë një linjë të re të rëndësishme për të dyja qytetet në Tirana International Airport.