Familja Mbretërore Britanike ndiqet me shumë vëmendje nga fansat në të gjithë globin dhe publikut u pëlqen të dinë gjithçka për stilin e tyre luksoz të jetesës. Me familjen përsëri ditët e fundit në sytë e publikut, çdokush mund të pyesë veten se kush është më i pasuri prej tyre.

Renditja e vlerës së pasurisë së anëtarëve mbretërorë:

13. Princi George – 500,000 dollarë

Princi George, fëmija më i madh i Princit William, është i dyti në linjën e fronit tani që mbreti Charles mbretëron. Pavarësisht se është vetëm 10 vjeç, ai ka një vlerë prej 500,000 dollarësh.

12. Princesha Eugenie – 1 milion dollarë

Princesha Eugenie është vajza më e vogël e Princit Andrew. Ajo vlen afërsisht 1 milion dollarë.

11. Princesha Beatrice – 1 milion dollarë

Princesha Beatrice është vajza më e madhe e Princit Andrew. Ajo vlen afërsisht 1 milion dollarë.

10. Princi Andrew – 5 milion dollarë

Princi Andrew vlen përafërsisht 5 milionë dollarë, duke e bërë atë fëmijën e Mbretëreshës me vlerën neto më të ulët të vlerësuar.

9. Mbretëresha Camilla – 5 milionë dollarë

Mbretëresha Camilla vlen rreth 5 milionë dollarë. Ajo u martua me Mbretin në vitin 2005 dhe zyrtarisht u bë mbretëreshë.

8. Princi Eduard – 10 milionë dollarë

Princi Eduard ka një vlerë neto prej 10 milionë dollarë dhe është vëllai më i vogël i mbretit.

7. Princesha Anne – 10 milionë dollarë

Princesha Anne ka një reputacion si anëtarja më punëtore e familjes mbretërore dhe është motra e vetme e Mbretit. Ajo vlen përafërsisht 10 milionë dollarë.

6. Princesha Catherine (Kate Middleton) – 10 milionë dollarë

Catherine është Princesha e Uellsit. Ajo ka një vlerë neto prej 10 milionë dollarësh.

5. Meghan Markle – 60 milionë dollarë

Me karrierën e saj si aktore para se të bashkohej me familjen mbretërore, Meghan Markle ka një vlerë rreth 60 milionë dollarë. Ajo u largua zyrtarisht nga familja mbretërore, por mbajti titullin e saj Dukesha e Sussex.

4. Princi Harry – 60 milionë dollarë

Ashtu si gruaja e tij Dukesha e Sussex-it, Princi Harry ka rreth 60 milionë dollarë. Çifti janë larguar nga MB për të jetuar në Kaliforni.

3. Princi William – 100 milionë dollarë

Princi William është i pari në radhën e fronit pas babait të tij. Ai është Princi i Uellsit dhe ka një vlerë neto të vlerësuar prej 100 milionë dollarë.

2. Mbretëresha Elizabeth – 600 milionë dollarë

Mbretëresha Elizabeth ishte monarkja më jetëgjatë në pushtet përpara se të vdiste në vitin 2022. Ajo kishte një vlerë rreth 600 milionë dollarë.

1. Mbreti Charles – 750 milionë dollarë

Mbreti Charles është monarku në fuqi i familjes mbretërore britanike. Ai u ngjit zyrtarisht në fron më 6 maj dhe ka një vlerë rreth 760 milionë dollarë.