Mot i keq dhe një stuhi e fuqishme paralajmërohet se do të kap të gjithë qytetin e Dortmundi ditën e sotme, duke bërë kështu që shumica e organizimeve në qytet të anulohen.

Për këtë arsye edhe grupimi “Tifozat Kuq e Zi” është detyruar që të ndryshoi vendin e grumbullimit dhe të marshimit për në stadium.

Për më tepër ata kanë shpërndarë njoftimin me anë të faqeve të tyre zyrtare në rrjetet sociale.