Gjithmonë ka shenja që në marrëdhënien tuaj diçka nuk shkon, nuk është si më parë. Por, si të siguroheni? Është e thjeshtë!

BINJAKËT

Ai nuk ka kohë të jetë me ju, ai është gjithmonë në arrati, tezja e tij ka ardhur nga Amerika [😂] dhe ai në përgjithësi nxjerr justifikime për çdo gjë!

PESHORJA

Papritur, ai fillon interesa të ndryshme të reja ose të çuditshme p.sh. fillon palestrën, pikturën e gjithçka tjetër për t’i munguar gjithnjë e më shumë shtëpisë.

UJORI

Reagon ose del duke të akuzuar se diçka nuk shkon me ty dhe se me siguri je ti që po e tradhëton!!!!