Gruaja Gaforre duket e lehtë për t’u afruar, por e vështirë për t’u bindur të qëndrojë. Duke kaluar një kohë të mirë, ajo do ta bëjë këtë me një burrë që sillet mirë me të. Por që ajo të vendosë të qëndrojë, ajo ka nevojë për një burrë që ta bindë se ia vlen të merret seriozisht. Çfarë duhet të bëni; Jini këmbëngulës në pushtimin tuaj dhe jepini asaj arsye për të investuar tek ju.
Ajo i urren burrat që dinë gjithçka dhe nuk bëjnë asgjë. Ziejini fjalët, pijini, por ajo nuk do të humbasë asnjë minutë nga koha e saj me ju nëse nuk sheh edhe veprime, ndihmë të vërtetë, fjalë të shndërruara në energji.
Ajo nuk mjaftohet me pak, por është mjaft dinake sa të mos ju “gëlltisë/mbytë” me kërkesat e saj. Është kërkuese.
Ajo kujdeset për çdo gjë, por ajo kërkon edhe njohjen për të, edhe ju që të kujdeseni për shpinën e saj pa nevojë që ajo ta kërkojë. Nëse ai arrin deri në pikën që të të kërkojë të dalësh (përsëri dhe përsëri).