Ronald Roland, një trafikant droge i dyshuar për furnizimin e karteleve meksikane të drogës, përfundoi në pranga për shkak të “zakonit” të gruas së tij: ajo ishte mësuar të shpërndante foto të udhëtimeve të tyre. Pas aktivizimit të gjeolokimit, policia federale arriti të kapte 50-vjeçarin, i cili prej dy vitesh ishte në arrati.

I kapur nga një mbikëqyrje e rrjeteve sociale. Ronald Roland, një trafikant i njohur brazilian i drogës, i dyshuar për furnizimin e karteleve të drogës në Meksikë dhe drejtimin e një mega skeme pastrimi parash me kompani guacka, u arrestua nga policia federale falë një gabimi të bërë nga gruaja e tij, Andrezza de Lima Joel.