Në varësi të sundimtarit tuaj të grafikut dhe aspekteve në tabelën tuaj natale, disa gjëra mund të rrjedhin shumë më lehtë se të tjerat. Sipas astrologes Carol Starr , kjo përfshin fluksin e parave. Sipas Starr, disa shenja të zodiakut janë “pothuajse të paracaktuara për pasuri” pasi ato kanë “tiparet që do t’i ndihmojnë ata të grumbullojnë pasuri dhe ta marrin atë”.

4 shenjat e zodiakut të paracaktuara për të arritur një pasuri të madhe gjatë jetës së tyre:

1. Demi
Të kesh Venusin si sundimtar mund të jetë një avantazh i madh për shenjat me vendosje të Demit. Afërdita është e lidhur me financat dhe bollëkun dhe mund të simbolizojë pasurinë sepse Demi dëshiron luksin dhe vetëm më të mirën.

Por Afërdita mund ta bëjë dikë dembel dhe të humbasë fokusin, kështu që disiplina është e nevojshme këtu. Është thelbësore të theksohet se puna e vështirë duhet të jetë gjithashtu në formulë. Gjërat nuk do të shfaqen në mënyrë magjike për ta, por ata duhet të vënë në punë, kohë dhe planifikim dhe të mësojnë të jenë shumë të durueshëm në udhëtimin e tyre.

Demi mund të jetë një shenjë që punon shumë kur kanë një mision dhe një qëllim që i bën të ndiejnë zjarrin për të vazhduar dhe për të fituar. Kur vendosjet e Demit gjejnë drejtimin e tyre të dëshiruar, ata ndërtojnë, fokusohen në strukturë dhe e shtyjnë veten në nivelin tjetër.

2. Luani
Egoja është e rëndësishme, kështu që nuk është për t’u habitur që Luani bën pjesë në listë. Nëse dëshironi të ëndërroni dhe të besoni në të, duhet të besoni se kush jeni sepse besimi mund t’ju zërë vende dhe të hapë botën tuaj. Kur e vendosim veten atje, takojmë njerëz të rinj dhe ndërtojmë miqësi të frytshme, ne mund të zgjerojmë rrjetin tonë dhe gjërat mund të përmirësohen vetëm prej andej.

Për shkak të personalitetit të tyre të fortë, Luanët dinë të futen në vendet më ekskluzive, të miqësohen me njerëzit më të rëndësishëm dhe të ngjiten në zinxhirin komandues në biznes. Njerëzit frymëzohen natyrshëm dhe tërhiqen nga Luani. Kjo shenjë e sunduar nga dielli rivalizon Peshoren Venusiane në këtë fushë, sepse vendasja nxjerr një atmosferë që pasqyron fuqinë e Diellit.

3. Bricjapi
“Bricjapët janë thjesht të aftë financiarisht”, tha Starr. “Ata kanë një plan, ata ndjekin planin dhe e realizojnë planin. Dhe ka vendosmëri me planin.”

Një shenjë që kupton durimin dhe punën e palodhur, dy përbërës jetikë të nevojshëm për t’i bërë gjërat të ndodhin, nuk është çudi të shohësh Bricjapët në listë.

Bricjapi përfaqësohet nga dhia e malit për një arsye – ata do të ngjiten në male dhe do të përballen me çdo stuhi kur të synojnë të fitojnë. Asgjë nuk mund ta ndalojë këtë shenjë kur ata janë të lidhur me parimet e tyre Saturniane. Një Bricjap do të jetë i palëvizshëm dhe nuk do të nxitojë gjatë ngjitjes. Ata dinë të jenë të durueshëm. Ata mësojnë nga gabimet dhe kërkojnë çdo mundësi për të dhënë gjithçka dhe për t’u treguar të tjerëve se kush është shefi.

4. Akrepi
“Akrepat janë ata që nuk heqin dorë,” shpjegoi Starr.” Është intensiteti i tyre; mund të jetë një Akrep që nuk i intereson. Por kur ata kujdesen për pasurinë, ata do ta bëjnë atë të ndodhë. Ata do ta kuptojnë pse dhe si ta bëjmë atë”.

Akrepi nuk ka frikë nga një sfidë. Kur duan më të mirën për ata që duan, motivimi i tyre mund të kufizojë edhe obsesionin. Akrepat janë të admirueshëm dhe të frikshëm thjesht sepse do të kanalizojnë të gjitha cilësitë e këtyre shenjave të tjera kur të shtyhen nga ambicia e tyre me përpjekje minimale.

Grafiku i Akrepit në lindje tregon Diellin në pikën më të lartë, duke e bërë atë magjepsës dhe magnetik. Ne e shohim Venusin në shtëpinë e tyre të partneritetit dhe Saturnin në shtëpi. Dielli dhe Hëna e Akrepit punojnë me të njëjtin parim – ata janë këtu për të pasur sukses dhe nuk kanë nevojë t’u bëjnë të ditur të tjerëve planin e tyre të lojës. Ata do të arrijnë atje ku duan duke ecur me ritmin e tyre, duke përdorur inteligjencën e tyre pa pasur nevojë për vërtetimin e askujt.