Aktorja amerikane e filmave për të rritur ka parë një rritje të të ardhurave teksa audiencat kërkojë largime të vëmendjes gjatë karantinës së koronavirusi.

43-vjeçarja, Maitland Ward është specializuar në lojë solo para kamerës dhe thotë se fiton më shumë para se kur luante në filma.

Ward thotë: “Kam parë një rritje në të ardhurat e rrjetit sepse njerëzit janë në shtëpi dhe kërkojnë zbavitje për të larguar mendjen nga ajo çështje e koronas”.

Kjo marrrëveshje i lejon asaj dhe klientëve të kenë secili sigurinë e tyre.

“Edhe unë jam e bllokuar në shtëpi kështu që përpiqem të bëjmë shumë, për të mbushur kohën”.

Por jo të gjithë perfromuesit po përfitojnë nga situata teksa shumë studio janë mbyllur prej epipdemisë. Ndryshe është puna me performueset në rrjet.

Ajo shton: “Është e çuditshme që mund të fitoj para në një kohë krize si kjo, kur shumë njerëz po lëndohen.