Kryeministri Rama ka publikuar pamjet nga rindërtimi pas tërmetit në Fushë-Krujë ku 15 pallate, 16 7 shtëpi, çerdhe, kopësht e shkollë, qendër shëndetësore e shërbime administrative e treg i madh janë drejt përfundimit.

” Dhe tani 3 herë më shumë punë, për t’ju kthyer sadopak borxhin e madh ku më futët të dielën e bukur të 25 prillit *FushëKrujë” -shkruan Rama.